Keşap İlçe Müftülüğü

Kurum AdıKeşap İlçe Müftülüğü
AdresBozkurt Mah. Micanoğlu Cad. Giresun Trabzon Karayolu Üzeri,Merkez Yalı Cami Bitişiği Ap. No : 1 / 1 28900 Keşap / Giresun
Mail Adresikesap@diyanet.gov.tr

Keşap İlçe Müftülüğü Hakkında
Keşap İlçe Müftülüğü, GİRESUN ili KEŞAP ilçesinde Bozkurt Mah. Micanoğlu Cad. Giresun Trabzon Karayolu Üzeri,Merkez Yalı Cami Bitişiği Ap. No : 1 / 1 28900 Keşap / Giresun adresinde hizmet vermektedir. Keşap İlçe Müftülüğü'ne 0 454 641 40 14 telefon numarasından ve 0 454 641 53 36 nolu fax numarasından ve kesap@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Keşap İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Keşap İlçe Müftülüğü, GİRESUNKEŞAP şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Keşap İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.