20 Mart 2019 Çarşamba

Avustralya Sidney Din Hizmetleri Ataşeliği




Kurum AdıAvustralya Sidney Din Hizmetleri Ataşeliği
AdresAvustralya / 
Santral
Telefon0061296482810 
Fax0061296972591 
Web Sitesisidneyataselik@diyanet.gov.tr
Mail Adresi 
Güncelleme42395

Avustralya Sidney Din Hizmetleri Ataşeliği Hakkında
Avustralya Sidney Din Hizmetleri Ataşeliği, YURTDIŞI ili AVUSTRALYA ilçesinde Avustralya / adresinde hizmet vermektedir. Avustralya Sidney Din Hizmetleri Ataşeliği'ne telefon numarasından ve 0061296972591 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Avustralya Sidney Din Hizmetleri Ataşeliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Avustralya Sidney Din Hizmetleri Ataşeliği, YURTDIŞIAVUSTRALYA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğerki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Avustralya Sidney Din Hizmetleri Ataşeliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder