20 Mart 2019 Çarşamba

Bulgaristan Sofya Din Hizmetleri Müşavirliği




Kurum AdıBulgaristan Sofya Din Hizmetleri Müşavirliği
AdresBulgaristan / 
Santral
Telefon00359 29355500 
Fax00359 29819358 
Web Sitesisofyamusavirlik@diyanet.gov.tr
Mail Adresi 
Güncelleme42396

Bulgaristan Sofya Din Hizmetleri Müşavirliği Hakkında
Bulgaristan Sofya Din Hizmetleri Müşavirliği, YURTDIŞI ili BULGARİSTAN ilçesinde Bulgaristan / adresinde hizmet vermektedir. Bulgaristan Sofya Din Hizmetleri Müşavirliği'ne telefon numarasından ve 00359 29819358 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bulgaristan Sofya Din Hizmetleri Müşavirliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bulgaristan Sofya Din Hizmetleri Müşavirliği, YURTDIŞIBULGARİSTAN şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğerki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bulgaristan Sofya Din Hizmetleri Müşavirliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder