20 Mart 2019 Çarşamba

Moğolistan Ulanbatur Din Görevlileri Yöneticiliği




Kurum AdıMoğolistan Ulanbatur Din Görevlileri Yöneticiliği
AdresMoğolistan / 
Santral
Telefon0097 699881005 
Fax00976 11330173 
Web Sitesiulanbaturyoneticilik@diyanet.gov.tr
Mail Adresi 
Güncelleme42402

Moğolistan Ulanbatur Din Görevlileri Yöneticiliği Hakkında
Moğolistan Ulanbatur Din Görevlileri Yöneticiliği, YURTDIŞI ili MOĞOLİSTAN ilçesinde Moğolistan / adresinde hizmet vermektedir. Moğolistan Ulanbatur Din Görevlileri Yöneticiliği'ne telefon numarasından ve 00976 11330173 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Moğolistan Ulanbatur Din Görevlileri Yöneticiliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Moğolistan Ulanbatur Din Görevlileri Yöneticiliği, YURTDIŞIMOĞOLİSTAN şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğerki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Moğolistan Ulanbatur Din Görevlileri Yöneticiliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder