Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü

Kurum AdıŞebinkarahisar İlçe Müftülüğü
AdresBülbül Mah. Halil Rıfat Paşa Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 12 28400 Şebinkarahisar / Giresun
Web Sitesihttp//www.sebinkarahisarmuftulugu.gov.tr
Mail Adresisebinkarahisar@diyanet.gov.tr
Güncelleme41728

Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü Hakkında
Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü, GİRESUN ili ŞEBİNKARAHİSAR ilçesinde Bülbül Mah. Halil Rıfat Paşa Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 12 28400 Şebinkarahisar / Giresun adresinde hizmet vermektedir. Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü'ne 0 454 711 20 05 telefon numarasından ve 0 454 711 41 13 nolu fax numarasından ve sebinkarahisar@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü, GİRESUNŞEBİNKARAHİSAR şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.