Mamak İlçe Müftülüğü

Kurum AdıMamak İlçe Müftülüğü
AdresMamak Hüseyingazi Mah. Mamak Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 179 / A 06260 Mamak / Ankara
Santral0 312 3693800
Telefon0 312 3687309
Fax0 312 3685338
Web Sitesimamakmuftulugu.gov.tr
Mail Adresimamak@diyanet.gov.tr

Mamak İlçe Müftülüğü Hakkında
Mamak İlçe Müftülüğü, ANKARA ili MAMAK ilçesinde Mamak Hüseyingazi Mah. Mamak Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 179 / A 06260 Mamak / Ankara adresinde hizmet vermektedir. Mamak İlçe Müftülüğü'ne 0 312 3693800 telefon numarasından ve 0 312 3685338 nolu fax numarasından ve mamak@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Mamak İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Mamak İlçe Müftülüğü, ANKARAMAMAK şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Mamak İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.