20 Mart 2019 Çarşamba

Kosova Prizren Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu




Kurum AdıKosova Prizren Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu
AdresKosova / 
Santral
Telefon 
Fax 
Web Sitesiprizrenyoneticilik@diyanet.gov.tr
Mail Adresi 
Güncelleme42392

Kosova Prizren Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu Hakkında
Kosova Prizren Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu, YURTDIŞI ili KOSOVA ilçesinde Kosova / adresinde hizmet vermektedir. Kosova Prizren Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu'ne telefon numarasından ve nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kosova Prizren Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kosova Prizren Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu, YURTDIŞIKOSOVA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğerki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kosova Prizren Kosova Türk Eşgüdüm Bürosu ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder