Kestel İlçe Müftülüğü

Web Sitesihttp//www.kestelmuftulugu.gov.tr
Mail Adresikestel@diyanet.gov.tr

Kestel İlçe Müftülüğü Hakkında
Kestel İlçe Müftülüğü, BURSA ili KESTEL ilçesinde Ahmet Vefik Paşa Mah. Bursa Cad. No : 56/1 16400 Kestel / Bursa adresinde hizmet vermektedir. Kestel İlçe Müftülüğü'ne 0 224 372 37 00 telefon numarasından ve 0 224 372 51 00 nolu fax numarasından ve kestel@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kestel İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kestel İlçe Müftülüğü, BURSAKESTEL şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Kestel İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.