Darıca İlçe Müftülüğü

Kurum AdıDarıca İlçe Müftülüğü
AdresBağlarbaşı Mah. Ali Arıcan Cad. Bağlarbaşı Merkez Camii Altı Ap. No : 49 41700 Darıca / Kocaeli
Santral0 262 7455502
Telefon0 262 7457488
Fax0 262 7453329
Web Sitesihttp//www.daricamuftulugu.gov.tr
Mail Adresidarica@diyanet.gov.tr
Güncelleme41925

Darıca İlçe Müftülüğü Hakkında
Darıca İlçe Müftülüğü, KOCAELİ ili DARICA ilçesinde Bağlarbaşı Mah. Ali Arıcan Cad. Bağlarbaşı Merkez Camii Altı Ap. No : 49 41700 Darıca / Kocaeli adresinde hizmet vermektedir. Darıca İlçe Müftülüğü'ne 0 262 7455502 telefon numarasından ve 0 262 7453329 nolu fax numarasından ve darica@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Darıca İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Darıca İlçe Müftülüğü, KOCAELİDARICA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Darıca İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.