Arifiye İlçe Müftülüğü

AdresArifbey Mah. Atatürk Cad. No : 83 54580 Arifiye / Sakarya
Mail Adresiarifiye@diyanet.gov.tr

Arifiye İlçe Müftülüğü Hakkında
Arifiye İlçe Müftülüğü, SAKARYA ili ABHAZYA ilçesinde Arifbey Mah. Atatürk Cad. No : 83 54580 Arifiye / Sakarya adresinde hizmet vermektedir. Arifiye İlçe Müftülüğü'ne 0 264 229 52 70 telefon numarasından ve 0 264 229 52 62 nolu fax numarasından ve arifiye@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Arifiye İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Arifiye İlçe Müftülüğü, SAKARYAABHAZYA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Arifiye İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.