Akyaka İlçe Müftülüğü

Kurum AdıAkyaka İlçe Müftülüğü
AdresTepe Mah. Cumhuriyet Cad. Esenyayla Sok. Akyaka Kaymakamlığı Ap. No : 18 36780 Akyaka / Kars
Mail Adresiakyaka@diyanet.gov.tr

Akyaka İlçe Müftülüğü Hakkında
Akyaka İlçe Müftülüğü, KARS ili AKYAKA ilçesinde Tepe Mah. Cumhuriyet Cad. Esenyayla Sok. Akyaka Kaymakamlığı Ap. No : 18 36780 Akyaka / Kars adresinde hizmet vermektedir. Akyaka İlçe Müftülüğü'ne 0 474 261 23 13 telefon numarasından ve 0 474 261 22 02 nolu fax numarasından ve akyaka@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Akyaka İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Akyaka İlçe Müftülüğü, KARSAKYAKA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Akyaka İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.