20 Mart 2019 Çarşamba

Türkmenistan Aşkabat Din Hizmetleri Müşavirliği




Kurum AdıTürkmenistan Aşkabat Din Hizmetleri Müşavirliği
AdresŞevçenko Köçesi Cad. No 41/A Türkmenistan 
Santral
Telefon00 99 312 27 35 67 
Fax00 99 312 27 36 75 
Web Sitesiaskabatmusavirlik@diyanet.gov.tr
Mail Adresi 
Güncelleme42356

Türkmenistan Aşkabat Din Hizmetleri Müşavirliği Hakkında
Türkmenistan Aşkabat Din Hizmetleri Müşavirliği, YURTDIŞI ili TÜRKMENİSTAN ilçesinde Şevçenko Köçesi Cad. No 41/A Türkmenistan adresinde hizmet vermektedir. Türkmenistan Aşkabat Din Hizmetleri Müşavirliği'ne telefon numarasından ve 00 99 312 27 36 75 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Türkmenistan Aşkabat Din Hizmetleri Müşavirliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Türkmenistan Aşkabat Din Hizmetleri Müşavirliği, YURTDIŞITÜRKMENİSTAN şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğerki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Türkmenistan Aşkabat Din Hizmetleri Müşavirliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder