Suşehri İlçe Müftülüğü

Kurum AdıSuşehri İlçe Müftülüğü
AdresCamiorta Mah. Sivas Cad. Balhatun Sok. Yüzüak Ap. No : 13/C 58600 Suşehri / Sivas
Mail Adresisusehri@diyanet.gov.tr

Suşehri İlçe Müftülüğü Hakkında
Suşehri İlçe Müftülüğü, SİVAS ili SUŞEHRİ ilçesinde Camiorta Mah. Sivas Cad. Balhatun Sok. Yüzüak Ap. No : 13/C 58600 Suşehri / Sivas adresinde hizmet vermektedir. Suşehri İlçe Müftülüğü'ne 0 346 311 40 72 telefon numarasından ve 0 346 311 26 40 nolu fax numarasından ve susehri@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Suşehri İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Suşehri İlçe Müftülüğü, SİVASSUŞEHRİ şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Suşehri İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.