Eskişehir İl Müftülüğü

Web Sitesihttp//www.eskisehirmuftulugu.gov.tr
Mail Adresieskisehir@diyanet.gov.tr

Eskişehir İl Müftülüğü Hakkında
Eskişehir İl Müftülüğü, ESKİŞEHİR ili MERKEZ ilçesinde Arifiye Mah. Müftülük Sok. No : 6 26460 Odunpazarı / Eskişehir adresinde hizmet vermektedir. Eskişehir İl Müftülüğü'ne 0 222 230 11 06 telefon numarasından ve 0 222 230 17 58 nolu fax numarasından ve eskisehir@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Eskişehir İl Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Eskişehir İl Müftülüğü, ESKİŞEHİRMERKEZ şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Eskişehir İl Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.