Adaklı İlçe Müftülüğü

Kurum AdıAdaklı İlçe Müftülüğü
AdresMerkez Mah. Cumhuriyet Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 3 12600 Adaklı / Bingöl
Web Sitesihttp//www.adaklimuftulugu.gov.tr
Mail Adresiadakli@diyanet.gov.tr

Adaklı İlçe Müftülüğü Hakkında
Adaklı İlçe Müftülüğü, BİNGÖL ili ADAKLI ilçesinde Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 3 12600 Adaklı / Bingöl adresinde hizmet vermektedir. Adaklı İlçe Müftülüğü'ne 0 426 611 22 24 telefon numarasından ve 0 426 611 22 22 nolu fax numarasından ve adakli@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Adaklı İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Adaklı İlçe Müftülüğü, BİNGÖLADAKLI şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Adaklı İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.