Yatağan İlçe Müftülüğü

Mail Adresiyatagan@diyanet.gov.tr
Güncelleme42031

Yatağan İlçe Müftülüğü Hakkında
Yatağan İlçe Müftülüğü, MUĞLA ili YATAĞAN ilçesinde Yeni Mah. Cumhuriyet Cad. Müftülük Sitesi No : 30 48500 Yatağan / Muğla adresinde hizmet vermektedir. Yatağan İlçe Müftülüğü'ne 0 252 572 50 82 telefon numarasından ve 0 252 572 34 00 nolu fax numarasından ve yatagan@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Yatağan İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Yatağan İlçe Müftülüğü, MUĞLAYATAĞAN şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Yatağan İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.