Pınarhisar İlçe Müftülüğü

Mail Adresipinarhisar@diyanet.gov.tr
Güncelleme41907

Pınarhisar İlçe Müftülüğü Hakkında
Pınarhisar İlçe Müftülüğü, KIRKLARELİ ili PINARHİSAR ilçesinde Beylik Mah. Hürriyet Cad. No : 53 39300 Pınarhisar / Kırklareli adresinde hizmet vermektedir. Pınarhisar İlçe Müftülüğü'ne 0 288 615 10 93 telefon numarasından ve 0 288 615 40 52 nolu fax numarasından ve pinarhisar@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Pınarhisar İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Pınarhisar İlçe Müftülüğü, KIRKLARELİPINARHİSAR şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Pınarhisar İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.