Hınıs İlçe Müftülüğü

Kurum AdıHınıs İlçe Müftülüğü
AdresYukarıkayabaşı Mah. Erzurum Yolu Cad. Müftülük Sitesi No : 44/1 25600 Hınıs / Erzurum
Web Sitesihttp//www.hinismuftulugu.gov.tr
Mail Adresihinis@diyanet.gov.tr

Hınıs İlçe Müftülüğü Hakkında
Hınıs İlçe Müftülüğü, ERZURUM ili HINIS ilçesinde Yukarıkayabaşı Mah. Erzurum Yolu Cad. Müftülük Sitesi No : 44/1 25600 Hınıs / Erzurum adresinde hizmet vermektedir. Hınıs İlçe Müftülüğü'ne 0 442 511 35 59 telefon numarasından ve 0 442 511 38 91 nolu fax numarasından ve hinis@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Hınıs İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Hınıs İlçe Müftülüğü, ERZURUMHINIS şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Hınıs İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.