Doğanşar İlçe Müftülüğü

Web Sitesihttp//www.dogansarmuftulugu.gov.tr
Mail Adresidogansar@diyanet.gov.tr

Doğanşar İlçe Müftülüğü Hakkında
Doğanşar İlçe Müftülüğü, SİVAS ili DOĞANŞAR ilçesinde Cinci Mah. Sivas Cad. Hükumet Binası Ap. No : 3 58780 Doğanşar / Sivas adresinde hizmet vermektedir. Doğanşar İlçe Müftülüğü'ne 03468812225 telefon numarasından ve 03468812248 nolu fax numarasından ve dogansar@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Doğanşar İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Doğanşar İlçe Müftülüğü, SİVASDOĞANŞAR şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Doğanşar İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.