Altınyayla İlçe Müftülüğü

Kurum AdıAltınyayla İlçe Müftülüğü
AdresRıfat Öçten Mah. Cumhuriyet Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 1 / 3 58470 Altınyayla / Sivas
Mail Adresisaltinyayla@diyanet.gov.tr

Altınyayla İlçe Müftülüğü Hakkında
Altınyayla İlçe Müftülüğü, SİVAS ili ALTINYAYLA ilçesinde Rıfat Öçten Mah. Cumhuriyet Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 1 / 3 58470 Altınyayla / Sivas adresinde hizmet vermektedir. Altınyayla İlçe Müftülüğü'ne 0 346 681 23 32 telefon numarasından ve 0 346 668 12 33 nolu fax numarasından ve saltinyayla@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Altınyayla İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Altınyayla İlçe Müftülüğü, SİVASALTINYAYLA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Altınyayla İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.