Bakırköy İlçe Müftülüğü

Kurum AdıBakırköy İlçe Müftülüğü
AdresKartaltepe Mah. Terakki Cad. Müftülük Sitesi No : 2 34144 Bakırköy / İstanbul
Web Sitesihttp//www.bakirkoymuftulugu.gov.tr
Mail Adresibakirkoy@diyanet.gov.tr

Bakırköy İlçe Müftülüğü Hakkında
Bakırköy İlçe Müftülüğü, İSTANBUL ili BAKIRKÖY ilçesinde Kartaltepe Mah. Terakki Cad. Müftülük Sitesi No : 2 34144 Bakırköy / İstanbul adresinde hizmet vermektedir. Bakırköy İlçe Müftülüğü'ne 0 212 571 63 47 telefon numarasından ve 0 212 583 42 41 nolu fax numarasından ve bakirkoy@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bakırköy İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bakırköy İlçe Müftülüğü, İSTANBULBAKIRKÖY şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Bakırköy İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.