Asarcık İlçe Müftülüğü

Fax362 791 3372
Mail Adresiasarcik@diyanet.gov.tr

Asarcık İlçe Müftülüğü Hakkında
Asarcık İlçe Müftülüğü, SAMSUN ili ASARCIK ilçesinde Biçincik Mah. Adnan Menderes Cad. No : 1 55860 Asarcık / Samsun adresinde hizmet vermektedir. Asarcık İlçe Müftülüğü'ne 362 791 2227 telefon numarasından ve 362 791 3372 nolu fax numarasından ve asarcik@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Asarcık İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Asarcık İlçe Müftülüğü, SAMSUNASARCIK şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Asarcık İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.