Ardeşen İlçe Müftülüğü

Mail Adresiardesen@diyanet.gov.tr
Güncelleme42076

Ardeşen İlçe Müftülüğü Hakkında
Ardeşen İlçe Müftülüğü, RİZE ili ARDEŞEN ilçesinde Cumhuriyet Mah. Atatürk Cad. No : 233 / 1 53400 Ardeşen / Rize adresinde hizmet vermektedir. Ardeşen İlçe Müftülüğü'ne 4647151064 telefon numarasından ve 4647153022 nolu fax numarasından ve ardesen@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Ardeşen İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Ardeşen İlçe Müftülüğü, RİZEARDEŞEN şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Ardeşen İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.