Yenifakılı İlçe Müftülüğü

Kurum AdıYenifakılı İlçe Müftülüğü
AdresCankurtaran Mah. Şehit Kamil Güler Cad. İlçe Müftülüğü Ap. No : 3 66470 Yenifakılı / Yozgat
Mail Adresiyenifakili@diyanet.gov.tr

Yenifakılı İlçe Müftülüğü Hakkında
Yenifakılı İlçe Müftülüğü, YOZGAT ili YERKÖY ilçesinde Cankurtaran Mah. Şehit Kamil Güler Cad. İlçe Müftülüğü Ap. No : 3 66470 Yenifakılı / Yozgat adresinde hizmet vermektedir. Yenifakılı İlçe Müftülüğü'ne 0 354 612 18 08 telefon numarasından ve 0 354 612 18 27 nolu fax numarasından ve yenifakili@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Yenifakılı İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Yenifakılı İlçe Müftülüğü, YOZGATYERKÖY şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Yenifakılı İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.