Tuzlukçu İlçe Müftülüğü

Kurum AdıTuzlukçu İlçe Müftülüğü
AdresOrta Mah. Hükümet Cad. Hükümet Binası Ap. No : 1 / 2 42130 Tuzlukçu / Konya
Santral0332 8612188
Telefon0332 8612188
Fax0332 8612468
Web Sitesihttp//www.tuzlukcumuftulugu@diyanet.gov.tr
Mail Adresituzlukcu@diyanet.gov.tr
Güncelleme41956

Tuzlukçu İlçe Müftülüğü Hakkında
Tuzlukçu İlçe Müftülüğü, KONYA ili TUZLUKÇU ilçesinde Orta Mah. Hükümet Cad. Hükümet Binası Ap. No : 1 / 2 42130 Tuzlukçu / Konya adresinde hizmet vermektedir. Tuzlukçu İlçe Müftülüğü'ne 0332 8612188 telefon numarasından ve 0332 8612468 nolu fax numarasından ve tuzlukcu@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Tuzlukçu İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tuzlukçu İlçe Müftülüğü, KONYATUZLUKÇU şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Tuzlukçu İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.