Taşköprü İlçe Müftülüğü

Web Sitesihttp//www.taskoprumuftulugu.gov.tr
Mail Adresitaskopru@diyanet.gov.tr

Taşköprü İlçe Müftülüğü Hakkında
Taşköprü İlçe Müftülüğü, KASTAMONU ili TAŞKÖPRÜ ilçesinde Tekke Mah. Fidanlık Sok. No : 5 / A 37400 Taşköprü / Kastamonu adresinde hizmet vermektedir. Taşköprü İlçe Müftülüğü'ne 0 366 417 11 81 telefon numarasından ve 0 366 417 03 66 nolu fax numarasından ve taskopru@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Taşköprü İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Taşköprü İlçe Müftülüğü, KASTAMONUTAŞKÖPRÜ şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Taşköprü İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.