Sarıveliler İlçe Müftülüğü

Kurum AdıSarıveliler İlçe Müftülüğü
AdresMerkez Mah. Şehit İbrahim Duran Cad. (Hükümet Konağı) Ap. No : 47 / 409 70800 Sarıveliler / Karaman
Santral3384412743
Telefon3384412743
Fax3384412353
Mail Adresisariveliler@diyanet.gov.tr

Sarıveliler İlçe Müftülüğü Hakkında
Sarıveliler İlçe Müftülüğü, KARAMAN ili SARIVELİLER ilçesinde Merkez Mah. Şehit İbrahim Duran Cad. (Hükümet Konağı) Ap. No : 47 / 409 70800 Sarıveliler / Karaman adresinde hizmet vermektedir. Sarıveliler İlçe Müftülüğü'ne 3384412743 telefon numarasından ve 3384412353 nolu fax numarasından ve sariveliler@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Sarıveliler İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Sarıveliler İlçe Müftülüğü, KARAMANSARIVELİLER şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Sarıveliler İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.