20 Mart 2019 Çarşamba

Romanya Köstence Din Hizmetleri Ataşeliği




Kurum AdıRomanya Köstence Din Hizmetleri Ataşeliği
AdresB. Dul Ferdinand Nr. Cad. No 82 Romanya 
Santral
Telefon0040241550233 
Fax0040241550233 
Web Sitesikostenceataselik@diyanet.gov.tr
Mail Adresi 
Güncelleme42374

Romanya Köstence Din Hizmetleri Ataşeliği Hakkında
Romanya Köstence Din Hizmetleri Ataşeliği, YURTDIŞI ili ROMANYA ilçesinde B. Dul Ferdinand Nr. Cad. No 82 Romanya adresinde hizmet vermektedir. Romanya Köstence Din Hizmetleri Ataşeliği'ne telefon numarasından ve 0040241550233 nolu fax numarasından ve  mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Romanya Köstence Din Hizmetleri Ataşeliği iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Romanya Köstence Din Hizmetleri Ataşeliği, YURTDIŞIROMANYA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğerki kurum tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Romanya Köstence Din Hizmetleri Ataşeliği ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder