İyidere İlçe Müftülüğü

Mail Adresiiyidere@diyanet.gov.tr
Güncelleme42086

İyidere İlçe Müftülüğü Hakkında
İyidere İlçe Müftülüğü, RİZE ili İYİDERE ilçesinde Fıçıtaşı Mah. Menderes Cad. No : 89/B 53600 İyidere / Rize adresinde hizmet vermektedir. İyidere İlçe Müftülüğü'ne 464 321 20 06 telefon numarasından ve 464 321 39 19 nolu fax numarasından ve iyidere@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

İyidere İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. İyidere İlçe Müftülüğü, RİZEİYİDERE şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

İyidere İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.