Eskipazar İlçe Müftülüğü

Kurum AdıEskipazar İlçe Müftülüğü
AdresYeni Mah. İbrahim Denizer Cad. Bulut Sok. Müftülük Sitesi No : 33 / A 78400 Eskipazar / Karabük
Telefon0 370 818 12 75
Web Sitesihttp//www.eskipazarmuftulugu.gov.tr
Mail Adresieskipazar@diyanet.gov.tr
Güncelleme42311

Eskipazar İlçe Müftülüğü Hakkında
Eskipazar İlçe Müftülüğü, KARABÜK ili ESKİPAZAR ilçesinde Yeni Mah. İbrahim Denizer Cad. Bulut Sok. Müftülük Sitesi No : 33 / A 78400 Eskipazar / Karabük adresinde hizmet vermektedir. Eskipazar İlçe Müftülüğü'ne 0 370 818 10 67 telefon numarasından ve 0 370 818 27 82 nolu fax numarasından ve eskipazar@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Eskipazar İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Eskipazar İlçe Müftülüğü, KARABÜKESKİPAZAR şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Eskipazar İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.