Diyarbakır İl Müftülüğü

Kurum AdıDiyarbakır İl Müftülüğü
Adresİskanevleri Şeyh Şamil Mah. Medine Bulv. Merkez Çelebi Eser Bölge Yatılı Kur'an Kursu Sitesi Ek Bina Blok No : 44 21090 Bağlar / Diyarbakır
Web Sitesihttp//www.diyarbakirmuftulugu.gov.tr
Mail Adresidiyarbakir@diyanet.gov.tr

Diyarbakır İl Müftülüğü Hakkında
Diyarbakır İl Müftülüğü, DİYARBAKIR ili MERKEZ ilçesinde İskanevleri Şeyh Şamil Mah. Medine Bulv. Merkez Çelebi Eser Bölge Yatılı Kur'an Kursu Sitesi Ek Bina Blok No : 44 21090 Bağlar / Diyarbakır adresinde hizmet vermektedir. Diyarbakır İl Müftülüğü'ne 0 412 234 69 50 telefon numarasından ve 0 412 235 58 34 nolu fax numarasından ve diyarbakir@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Diyarbakır İl Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Diyarbakır İl Müftülüğü, DİYARBAKIRMERKEZ şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Diyarbakır İl Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.