Çamlıyayla İlçe Müftülüğü

Kurum AdıÇamlıyayla İlçe Müftülüğü
AdresKale Mah. Saybaşı Sok. B Blok Hükümet Konağı Ap. No : 2 / 54 33580 Çamlıyayla / Mersin
Web Sitesihttp//www.camliyaylamuftulugu.gov.tr
Mail Adresicamliyayla@diyanet.gov.tr

Çamlıyayla İlçe Müftülüğü Hakkında
Çamlıyayla İlçe Müftülüğü, İÇEL ili ÇAMLIYAYLA ilçesinde Kale Mah. Saybaşı Sok. B Blok Hükümet Konağı Ap. No : 2 / 54 33580 Çamlıyayla / Mersin adresinde hizmet vermektedir. Çamlıyayla İlçe Müftülüğü'ne 0 324 681 40 75 telefon numarasından ve 0 324 681 22 29 nolu fax numarasından ve camliyayla@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Çamlıyayla İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Çamlıyayla İlçe Müftülüğü, İÇELÇAMLIYAYLA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Çamlıyayla İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.