Bursa İl Müftülüğü

Kurum AdıBursa İl Müftülüğü
AdresFomara Meydanı Reyhan Mah. Fevzi Çakmak Cad. No : 30 16030 Osmangazi / Bursa
Santral0 224 220 21 66 (pbx)
Web Sitesihttp//www.bursamuftulugu.gov.tr
Mail Adresibursa@diyanet.gov.tr

Bursa İl Müftülüğü Hakkında
Bursa İl Müftülüğü, BURSA ili MERKEZ ilçesinde Fomara Meydanı Reyhan Mah. Fevzi Çakmak Cad. No : 30 16030 Osmangazi / Bursa adresinde hizmet vermektedir. Bursa İl Müftülüğü'ne 0 224 220 21 66 (pbx) telefon numarasından ve 0 224 222 56 06 nolu fax numarasından ve bursa@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Bursa İl Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bursa İl Müftülüğü, BURSAMERKEZ şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Bursa İl Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.