Başiskele İlçe Müftülüğü

Mail Adresibasiskele@diyanet.gov.tr
Güncelleme41923

Başiskele İlçe Müftülüğü Hakkında
Başiskele İlçe Müftülüğü, KOCAELİ ili BAŞİSKELE ilçesinde Barbaros Mah. Eyüp Sultan Cad. No : 13 / 1 41090 Başiskele / Kocaeli adresinde hizmet vermektedir. Başiskele İlçe Müftülüğü'ne 0 262 343 42 61 telefon numarasından ve 0 262 343 42 64 nolu fax numarasından ve basiskele@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Başiskele İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Başiskele İlçe Müftülüğü, KOCAELİBAŞİSKELE şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Başiskele İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.