Arıcak İlçe Müftülüğü

Kurum AdıArıcak İlçe Müftülüğü
AdresMendüş Halil Yavuz Mah. Korgeneral Hulusi Sayın Cad. Hükümet Sok. Yenikonak Sitesi A Blok No : 15 / 1 23510 Arıcak / Elazığ
Web Sitesiaricakmuf@diyanet.gov.tr
Mail Adresiaricak@diyanet.gov.tr

Arıcak İlçe Müftülüğü Hakkında
Arıcak İlçe Müftülüğü, ELAZIĞ ili ARICAK ilçesinde Mendüş Halil Yavuz Mah. Korgeneral Hulusi Sayın Cad. Hükümet Sok. Yenikonak Sitesi A Blok No : 15 / 1 23510 Arıcak / Elazığ adresinde hizmet vermektedir. Arıcak İlçe Müftülüğü'ne 0 424 771 21 04 telefon numarasından ve 0 424 771 21 04 nolu fax numarasından ve aricak@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Arıcak İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Arıcak İlçe Müftülüğü, ELAZIĞARICAK şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Arıcak İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.