Akkışla İlçe Müftülüğü

Kurum AdıAkkışla İlçe Müftülüğü
AdresYeşil Mah. Şehit Fikret Tunç Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 6 38830 Akkışla / Kayseri
Mail Adresiakkisla@diyanet.gov.tr

Akkışla İlçe Müftülüğü Hakkında
Akkışla İlçe Müftülüğü, KAYSERİ ili AKKIŞLA ilçesinde Yeşil Mah. Şehit Fikret Tunç Cad. Hükümet Konağı Ap. No : 6 38830 Akkışla / Kayseri adresinde hizmet vermektedir. Akkışla İlçe Müftülüğü'ne 0 352 591 34 65 telefon numarasından ve 0 352 591 31 94 nolu fax numarasından ve akkisla@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Akkışla İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Akkışla İlçe Müftülüğü, KAYSERİAKKIŞLA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Akkışla İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.