Kemer İlçe Müftülüğü

Kurum AdıKemer İlçe Müftülüğü
AdresMerkez Mah. Kemal Sunal Cad. Hükümet Konağı Sitesi No : 30 07980 Kemer / Antalya
Mail Adresiantalya.kemer@diyanet.gov.tr

Kemer İlçe Müftülüğü Hakkında
Kemer İlçe Müftülüğü, ANTALYA ili KEMER ilçesinde Merkez Mah. Kemal Sunal Cad. Hükümet Konağı Sitesi No : 30 07980 Kemer / Antalya adresinde hizmet vermektedir. Kemer İlçe Müftülüğü'ne 0 242 814 44 92 telefon numarasından ve 0 242 814 37 70 nolu fax numarasından ve antalya.kemer@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Kemer İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Kemer İlçe Müftülüğü, ANTALYAKEMER şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Kemer İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.