Karlıova İlçe Müftülüğü

Kurum AdıKarlıova İlçe Müftülüğü
AdresKanireş Mah. Hastane Cad. Müftülük Sitesi No : 18 / 1 12900 Karlıova / Bingöl
Fax0 426 511 3027
Mail Adresikarliova@diyanet.gov.tr

Karlıova İlçe Müftülüğü Hakkında
Karlıova İlçe Müftülüğü, BİNGÖL ili KARLIOVA ilçesinde Kanireş Mah. Hastane Cad. Müftülük Sitesi No : 18 / 1 12900 Karlıova / Bingöl adresinde hizmet vermektedir. Karlıova İlçe Müftülüğü'ne 0 426 511 20 35 telefon numarasından ve 0 426 511 3027 nolu fax numarasından ve karliova@diyanet.gov.tr mail adresinden ulaşabilirsiniz.

Karlıova İlçe Müftülüğü iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Karlıova İlçe Müftülüğü, BİNGÖLKARLIOVA şehrinde Diyanet kurumu olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Karlıova İlçe Müftülüğü ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen kurumun üstteki bilgilerini kullanınız.